Futbol

Okan Buruk, 3 puan istiyor

27 Eylül 2014 Cumartesi 12:20 - Son Güncelleme 27 Eylül 2014 Cumartesi 12:33

''Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak karşılaşmadan 3 puan almak istiyoruz''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, sahasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. Futbolcular, 5'e 2 pas çalışması yaptıktan sonra idmanı çift kale maçla tamamladı.

Buruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon ilk 3 maçını beraberlikle bitiren bir takıma karşı oynayacaklarını bildirdi.

Rakiplerinin kadro yapısının çok iyi olduğunu belirten Buruk, "Bu hafta, deplasmanda tehlikeli olan bir takımla oynayacağız. Bunun farkındayız, hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak karşılaşmadan 3 puan almak istiyoruz. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Ligin 3 haftasını geride bıraktık. Arkamıza baktığımızda iyi şeyler yaptığımızı görüyoruz" diye konuştu.

Müsabakaya iyi hazırlandıklarını anlatan Buruk, takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını kaydetti.

Futbolculardan Oğulcan Çağlayan ise İstanbul Başakşehir'i yenip taraftarlarını mutlu etmek istediklerini dile getirerek, "Taraftarlarımızın da desteğiyle karşılaşmadan 3 puan alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz