Futbol

Okan Buruk: Güçlü bir ülkemiz ve birlikteliğimiz var

03 Mart 2020 Salı 10:29 - Son Güncelleme 03 Mart 2020 Salı 10:32

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Güçlü bir ülkemiz ve güçlü bir birlikteliğimiz var. Bu güç ve birliktelik de katlanarak yükseliyor. Bu zor durumlarda direncimizi daha çok gösteriyoruz" diye konuştu.

Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir'in dün akşam sahasında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, ev sahibi ekibin teknik patronu Okan Buruk, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

 "İnşallah kısa zamanda bu üzücü haberleri bitiririz"

Suriye'nin İdlib bölgesinde şehit olan askerlerimize rahmet, yaralılara şifa dileyen Buruk, şunları kaydetti:

"Zor bir haftaydı. Son günlerde yaşadığımız olaylar ve şehit haberleri hepimizi derinden yaraladı. Futbolun ikinci plana atıldığı, bütün takımların ve oyuncuların birbirlerine destek verdiği, ülkemiz ve Mehmetçiğimize destek verdiği bir hafta oldu. Bazı arkadaşlarımızın da söylediği gibi, bu ortamda maç bile oynamak zor geliyor. Güçlü bir ülkemiz ve güçlü bir birlikteliğimiz var. Bu güç ve birliktelik de katlanarak yükseliyor. Bu zor durumlarda direncimizi daha çok gösteriyoruz. Türk sporunun ve Türk insanının verdiği tepkiler burada çok önemli. İnşallah kısa zamanda bu üzücü haberleri bitiririz."

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz