Futbol

Okan Buruk'tan Beşiktaş itirafı!

15 Aralık 2014 Pazartesi 09:43 - Son Güncelleme 15 Aralık 2014 Pazartesi 09:50

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk maçı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'ın önlem alınması zor takım olduğunu söyledi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini, rakipleri kadar galibiyeti arzuladıklarını belirtti.

Maç öncesinde iyi hücum eden bir ekibe karşı iyi savunma yapıp hızlı atak geliştirmek istediklerini anlatan Buruk, "Bunu başardığımızı düşünüyorum. İlk yarı net bir gol pozisyonu yakaladık. Onu atsaydık maça ortak olabilirdik" dedi.

Kaçırdıkları golün kendileri açısından maçın ilk kırılma noktası olduğunu ifade eden Buruk, şöyle konuştu:

"İkinci kırılma noktası ise Gökhan Töre'ye verilmeyen kırmızı kart oldu. Hakemin önünde verilmeyen kartı anlayamadım. Kırılma noktalarını geçebilseydik durum değişebilirdi. Ama ne yazık ki bunları değerlendiremedik. Puan kaybettiğimiz için üzgünüz. 4 haftadır mağlubiyetimiz var. Bundan gol yollarında etkili silahımız olan Muhammet Demir'in eksikliği de etkili oldu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzdeki hafta şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Büyük maçta hakem hatalarını yaşadık. Kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Bunlara takılıp moralimizi bozmak istemiyorum. Türkiye'de sistem böyle. Biz işimizin en iyisini yapmaya çalışacağız."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz