Futbol

Ölümle tehdit edildi!

04 Mart 2016 Cuma 18:59 - Son Güncelleme 04 Mart 2016 Cuma 17:17

Antalyaspor'da kadro dışında bırakılan oyuncu ölümle tehdit edildi.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, Antalyaspor'da kadro dışı bırakılan futbolcu Erman Kılıç'ın, bazı kişilerce tehdit edildiğini ve konunun takipçisi olduklarını açıkladı.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Erman'a Antalya'da bazı taraftarların, "Burada kendine dikkat et", "Korumasız gezme" şeklinde tehditte bulunduklarını belirterek, "Kendisiyle görüştük ve konu hakkında bilgi aldık. Psikolojik açıdan destek olup, hukuki anlamda neler yapabileceğimizi aktardık" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'le de temasa geçtiklerini anlatan Ünsal, "O da duruma gayet olumlu yaklaştı. Her ne kadar kadro dışı bırakılmış olsa da, Erman'ın kendi futbolcuları olduğunu ve sahip çıkacaklarını söyledi. Oldukça üzücü bir hadise. Eğer bir problem varsa, kulüp ve oyuncu arasında halledilir. Bazı taraftarların konuyu bu noktaya taşımaları hoş değil" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, TPFD Başkanı Ünsal, konuyla ilgili bir de yazılı açıklama yaptı. Ünsal'ın açıklamasındaki ifadeleri şöyle:

"TPFD olarak, bir dönem milli takıma da hizmet eden ve şu an Antalyaspor'da forma giyen Erman Kılıç'ın kulübüyle yaşadığı sıkıntıyı yakından takip etmekteyiz. Konunun taraftar tehditlerine kadar gelmiş olmasını, Türk futbolu adına büyük üzüntüyle karşılıyoruz. Bundan sonraki sürecin yakın takipçisi olarak, konunun en kısa sürede çözüme kavuşacağına inanıyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz