Futbol

Ömer Erdoğan TRT SPOR'a konuştu

01 Mart 2021 Pazartesi 16:43 - Son Güncelleme 01 Mart 2021 Pazartesi 20:52  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan TRT SPOR'a konuştu. Erdoğan yeni stadyumla ilgili, "Gerçekten muhteşem bir eser olmuş. İnşallah en yakın zamanda taraftarlarımızın önünde oynamak nasip olur" dedi.

Hatay temsilcisinin teknik direktörü Ömer Erdoğan, TRT SPOR muhabiri Yasin Dallı'nın sorularını yanıtladı.

Yapımı tamamlanayan Yeni Hatay Stadyumu'nda oyuncularıyla beraber incelemelerde bulunan Ömer Erdoğan, "Umarım sözleşmemiz iki taraf için de hayırlı olur. Stadı henüz devralmadık. Ancak gelip, görmek istedik. İnşallah en yakın zamanda yeni stadımızda, taraftarlarımızın önünde oynamak nasip olur. Gerçekten muhteşem bir eser olmuş... İyi bir sezon geçiriyoruz. Bu zaferlerimizi, başarılarımızı kendi taraftarlarımızın önünde devam ettirmek istiyoruz. Heyecanla onu bekliyoruz." dedi.

"Kendi oyunumuzu analiz edip, geliştirmeye çalışıyoruz"

Teknik direktörlük kariyeri ve takımın ligdeki durumuna ilişkin konuşan Erdoğan, "Açıkçası, antrenörlük kariyerimle ilgili uzun vadeli bir planlama yapmıyorum. Ben de sürekli kendimi geliştirmeye, öğrenmeye ve oyuncularımı geliştirmeye çalışıyorum. Haftadan haftaya, maçtan maça hazırlanıyoruz. Analizlerimizi yapıyoruz. Rakibi analiz ederken hafta içi ona göre çalışmalar yapıyoruz. Ama daha önemlisi kendi oyunumuzu analiz edip, geliştirmeye çalışıyoruz. Her hafta yeni şeyler öğrenmeye, yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz. Üzerine koyarak buralara geldik. Önümüzde 14 tane çok zorlu maç var. En yakını zorlu Sivas deplasmanı... Çok zor bir maç bizi bekliyor. Hem rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalışırken, topun daha çok bizde kalmaya sağlamasını çalışırken de doğru hücum, doğru koşular yapmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda da geldiğimiz nokta bizim açımızdan çok başarılı. Oyuncularımız çok başarılı, gayretli ve iyi niyetli. Çok karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. Çok güzel bir aidiyet duygusu var ve güzel bir aile olduk. Burada tabii ki Hatayspor'un Süper Lig'de olması ve burada başarılı olmasında başta Onursal Başkanımız Lütfü Savaş'ın çok büyük emeği var. Bu başarılar tesadüf değil ama tabii bunun devamını getirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Boupendza burada çok mutlu"

Son olarak Hatayspor'un başarılı golcüsü Boupendza ile ilgili konuşan Erdoğan, "Boupendza bu sezon özellikle çok güzel bir çıkış yakaladı. Attığı birbirinden güzel gollerle transfer gündeminde önemli yer edindi. İsteyen çok kulüp oldu. Krasnodar'ın çok ciddi bir girişimi oldu. Kulüpler arasında bayağı bir yol katedildi. Ancak oyuncumuz Rusya'ya gitmeye sıcak bakmadığını ve bizimle devam etmek istediğini belirtti. Biz de tabii ki seve seve kabul ettik. Aaron bizim için çok önemli bir oyuncu. Bundan sonra da bize çok daha katkı sağlayacağına eminim. O da burada olmaktan dolayı çok mutlu. Buradaki havadan, başarıdan memnun..." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz