Futbol

Orman'dan 3 bomba!

13 Mayıs 2014 Salı 10:00 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2014 Salı 10:03

Beşiktaş Başkanı, yeni sezonu öncesi izleyecekleri transfer politikasını anlattı

Fikret Orman, “Hamburg’dan Van Der Vaart’ın yanı sıra, Atletico Madrid’den Diego Ribas ve Chelsea’den Eto’o da listemizde yer alıyor. Hangi futbolcunun şartları bize daha çok uyarsa onunla anlaşmaya varacağız” diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kurmayları Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları ve Deniz Atalay ile Elazığspor deplasmanında Slaven Bilic’in transfer listesini masaya yatırdı. Beraberindeki ekiple Elazığ’daki Harput Kalesi’ni gezen Orman, Hürriyet’e özel olarak şu açıklamaları yaptı...

- Medya Eto’o haberleri çıkıyor. Evet çok önemli bir yıldız. Fakat biz daha çok takım oyununa önem veren bir düşünce üzerinde yoğunlaştık. Samuel Eto’o da transfer listemizde. Fakat alıp almayacağımız net değil.
- Atletico Madrid’den Diego Ribas’ı transfer etmek konusunda çalışmalarımız var. Fakat Diego Ribas’a karşı alternatif görüşmelerimiz de devam ediyor.

‘HAYALİMDEKİ GOLCÜ TİPİ LUKAKU’

- Van der Vaart için teknik direktörümüz Bilic olumlu rapor verdi verdi. Van der Vaart için de temaslarımız sürüyor. Beşiktaş’ın bu sezon takviye yapılacak en önemli bölgeleri stoper, orta saha ve forvettir. Biz de bu konuda yoğun şekilde çabalıyoruz. Hayalimde Beşiktaş’a yakıştırdığım golcü tipi ise Lukaku tarzı bir oyuncu...
- Transfer çalışmalarımızı Bilic ve ekibinin listesi üzerinden sürdürüyoruz. Futbol komitesindeki arkadaşlarımız da Beşiktaş’ın menfaati için çalışıyorlar.

‘ÖNCELİĞİMİZ VODAFONE ARENA’

- Şu bilinsin ki, önceliğimiz Vodafone Arena Stadı’nın tamamlanması... Bu konuda yönetici arkadaşlarımızla mesai yapıyoruz. Taraftarlarımızdan da inanılmaz destek alıyoruz.
- Transferde sürpriz oyuncu peşindeyiz. Sadece Beşiktaş değil, Türkiye ve Avrupa’daki futbolseverlerin de dikkatini çeken oyuncuları almak istiyoruz.
- Yönetim olarak yurt dışında tüm imkanlarımızı seferber ettik. Tek amacımız yeni sezonda Vodafone Arena’da taraftarlarımızı güldürmek.

(Hürriyet)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz