Futbol

Osmanlıspor'da 'Fırtına' mesaisi

01 Eylül 2016 Perşembe 23:46 - Son Güncelleme 01 Eylül 2016 Perşembe 20:50

Başkent ekibi, Trabzonspor maçı hazırlıklarına 7 isimden yoksun başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un futbolcularından Musa Çağıran ve Tiago Pinto, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Ostim Stadı'ndaki idman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Musa, hem ligde, hem de Avrupa liginde en iyi şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek, Trabzonspor maçına çıkacaklarını belirten Musa, "Avrupa liginde elimizden geleni yapacağız. Biz iyi bir takımız ve kendimize güveniyoruz. İnşallah bu gruptan çıkarız. Ancak ligi de bırakmak istemiyoruz. Lig daha önemli. Rehavete kapılıp ligi unutursak bize sıkıntı yaratır ve biz bunu yapmak istemiyoruz. İkisini de bir arada yürütmek istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Trabzonspor maçından sonra UEFA Avrupa Ligi'nde Steua Bükreş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Musa, "Akabinde tekrar içeride bir lig maçı oynayacağız, Bu tempoya alışmamız lazım. Osmanlıspor istediği zaman yenilmeyen bir takım. Bunu geçen devrenin ikinci yarısından beri çok iyi yapıyoruz. 25 maç oynadık ve sadece 2 maç mağlup olmuşuz. Biri Beşiktaş,diğeri ise Kayserispor." diye konuştu.

Pinto: "Avrupa Ligi'nde kolay takım yok"

Başkent ekibinin başarılı sol beki Tiago Pinto ise UEFA Avrupa Ligi grubunda kolay bir takım olmadığını dile getirdi.

"Biz futbolcular olarak Avrupa ve Türkiye liginde kalitemizin üstüne çıkarak en iyi performansı göstermeliyiz" diyen Portekizli futbolcu, "Takım olarak kalitemizi sahaya yansıtırsak, başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Başkent ekibinin sol bekteki Portekizli futbolcusu Tiago Pinto, hazırlıklarına ciddiyetle devam ettiklerini ifade ederek, "Trabzonspor maçı zor olacak. Trabzonspor geçen sezon iki maçta da yendiğimiz Trabzonspor değil. Orada oynanması zor bir saha ve çok baskı kuran bir takım var. Zor ama, başarılı olacağımız bir maç diye düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Hazırlıklar başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını başladı.

Ostim Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleşen idman 1,5 saat sürdü. İdmana ülkelerinin milli takımlarda bulunan Aminu Umar (Nijerya), Badou Ndiaye (Senegal) ve Tugay Kaçar'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Raheem Lawal ve Engin katılmadı.

Transferin son saatlerinde PSV Eindhoven'den gelen Adam Maher ve Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'dan kadroya katılan Fas asıllı Fransız futbolcu Ardien Regattin de ülkelerine gittikleri için idmanda yer almadı.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basını açık yapılırken futbolcular bu bölümde ısınma hareketleri gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz