Futbol

Otyakmaz'dan adaylık açıklaması

19 Mayıs 2016 Perşembe 23:10 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2016 Perşembe 20:14

M.Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, genel kurulda aday olmayacaklarını açıkladı

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, olağanüstü genel kurulda aday olmayacaklarını belirterek, "Şu an itibarıyla bizim yönetim kurulumuzun aday olmadığını söyleyebilirim." dedi.

Otyakmaz, Medicana Sivasspor'un Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak küme düştüğü maçın ardından stat çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Taraftara teşekkür eden Otyakmaz, "Öncelikle bu muhteşem taraftardan özür diliyoruz. Bu yıl her ne kadar son haftalarda elimizden gelenin daha iyisini yapmaya çalışmış olsak da başaramadık. Maalesef, takım küme düştü. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Herkes bu taraftarın nasıl bir taraftar olduğunu görmüştür umarım. Türkiye liginde takımını yanına çağırıp vedalaşan bir taraftar görmedim. Bizi tek teselli eden taraftarımızın bu asil davranışı." diye konuştu.

Kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirten Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Sanıyorum Gaziantep’ten gelen bir haberle takımın biraz motivasyonu düştü ve maç 2-2 sona erdi. Enteresandır bu sene 4 karşılaşmada 2-0 öne geçip, 2-2 beraberlikle biten maçlarımız oldu. Bununla birlikte yaklaşık 7-8 tane de öne geçip beraberlikle biten karşılaşmalar oldu. Onlardan bir kaç tanesinden puan çıkarabilseydik bugün bu durumda olmayacaktık. Ancak futbolun içinde hep denildiği gibi bu tip şeyler var. İnşallah, herşey Sivasspor için gelecekte daha iyi olacak."

Otyakmaz, 22 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrede aday olup olmayacağının sorulması üzerine ise şunları söyledi:

"Yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplantıya gidiyoruz. Herkes görüşlerini bildirecek ve oradan karar çıkacak. 22'sinde genel kurulumuz var, çoğunluk sağlanamazsa 29’unda yapılacak. Şu an itibarıyla bizim yönetim kurulumuzun aday olmadığını söyleyebilirim. Ancak toplantı yapacağız bakalım ne olacak. Ayın 22’sinde aday olmadığımızı söyleyebilirim. Taraftara teşekkür ediyoruz. Türk futboluna çok iyi örnek oldular. Anlatacak çok şey var aslında ama maalesef olanı da değiştirecek sözler değil bunlar. Şimdi üzüntümüzü yaşayalım."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz