Futbol

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum"

04 Ekim 2015 Pazar 19:55 - Son Güncelleme 04 Ekim 2015 Pazar 20:40

Eskişehirspor - Beşiktaş maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maça ilişkin, "Maçın sonlarına doğru beraberliği yakalayabilirdik, bunu yapamadığımız için üzgünüz" dedi.

Skibbe, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini ve futbol yönünde iyi şeyler yaptığını kaydetti.

Takımının ilk yarıda mücadele açısından iyi olduğunu ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:

"İki, üç gol atma şansımız vardı. İkinci yarıda hücuma yönelik zayıf kaldık ve dirençli değildik. Takım maçın son dakikasına kadar elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı. Maçın sonlarına doğru beraberliği yakalayabilirdik, bunu yapamadığımız için üzgünüz. Bir önceki milli takımı arasından sonra iyi toparlanmıştık ancak şu anda 4 mağlubiyet var. Bu milli takım arasından sonra en iyi şekilde hazırlanıp, toparlanıp, puanları almak zorundayız."

Skibbe, taraftarın kendisine yönelik "istifa" çağrısı olduğunun anımsatılması üzerine "Taraftarın kendi fikirlerini dile getirme hakkı var. Daha sezonun henüz başındayız. Değişim yaşayan bir kulübüz. Sezon sonunda hedeflerimize ulaşıp, daha fazla puan alabilmemiz için zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Lawal ve Emre Güral'ı performanslarından memnun olmadığı için kadroya almadığını bildiren Skibbe, "Bir takımın parçasıysanız, her şeyi bu takım içi vermelisiniz. İstediğimiz performansı gösterirlerse takımın içinde yer alacaklar" diye konuştu.

- Beşiktaş cephesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın iyi bir taraftar topluluğu önünde, güzel hava ve zeminde oynandığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Eskişehirspor'un da bizim de üç puana ihtiyacımız vardı. Onlar puan alsaydı çıkışa geçebilirlerdi. Oyun, pozisyon ve skor üstünlüğü bizden yanaydı. İkinci yarıda ikinci golü bulduk. Bir haftada üçüncü maçımızın olması nedeniyle hücumda hamle yapıp, gole giderken rakip golü buldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kazanmak için oynadılar ve hak ettikleri üç puanı aldılar."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz