Futbol

Özat: "Konyaspor maçını kazanırsak..."

20 Ocak 2018 Cumartesi 19:19 - Son Güncelleme 20 Ocak 2018 Cumartesi 19:27

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ümit Özat, "Atiker Konyaspor maçını kazanırsak, yarışı 15 haftalık sıfırdan başlatmayı düşünüyoruz" dedi.

Özat, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kardemir Karabükspor'un onurlu bir mücadele verdiğini belirtti.

Bu ligde oynamayı, bu takım için mücadele etmeyi paraya tercih eden futbolcular grubuna sahip oldukları için Levent Açıkgöz ve Karabüksporluların gurur duyması gerektiğini vurgulayan Özat, oyuncuların iyi bir mücadele sergilediğini kaydetti.

"Atiker Konyaspor maçını kazanırsak, yarışı..."

Sahada etkili olan taraf olduklarını ifade eden Özat, "Bu tür maçların zor olacağını biliyorduk. Çünkü sahada kendini ispatlamak isteyen, bütün herkesin 'düştü, düşecek' gözüyle baktığı bir ortamda buna inanmayan bir rakibimiz vardı. Bunu her seferinde, bundan sonraki maçlarda da göstereceklerine inanıyorum. İyi bir mücadele örneği gösterdiler. Zor oldu ama ilk golü attıktan sonra rahatlayacağımızı biliyorduk. İyi oldu, kazandık. İnşallah cuma günü Atiker Konyaspor maçını kazanırsak, yarışı 15 haftalık sıfırdan başlatmayı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz