Futbol

Özbek: ''Sürpriz transferler...''

11 Haziran 2015 Perşembe 23:17 - Son Güncelleme 11 Haziran 2015 Perşembe 23:25

Dursun Özbek, takımda sürpriz isimlerin yer alacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sürpriz transferlerle yeni sezonda da şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Türk Kalp Vakfı'nın (TKV) bir restoranda gerçekleştirdiği organizasyona eşi Mesude Özbek ile birlikte katılan ve etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile transferler hakkında görüşmelerde bulunduklarını ifade etti.

Özbek, takımda sürpriz isimlerin yer alacağını ve gelecek sezon yine yaşayacakları şampiyonlukla taraftarları sevindirmeye hazırlandıklarını belirtti.

Dursun Özbek, etkinlikte yaptığı konuşmada ise TKV'de uzun yıllar mutlu bir şekilde hizmet ettiğini ifade ederek, "Kulübe gelir gelmez çifte şampiyonluk elde etmek ve 4. yıldızı takmak onur verici" dedi.

TKV Başkanı Semiramis Sekban ise tüm kış boyunca vakfa destek veren hayırseverlere teşekkür etmek ve vakfın mütevelli heyeti ile yönetim kurulunda yer alan Dursun Özbek'in, Galatasaray camiasının başına gelmesini kutlamak amacıyla böyle bir yemek düzenlediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Semiramis Sekban ve iş adamı Yılmaz Ulusoy, başarılarından dolayı Özbek'e bir plaket verdi. Etkinlik, katılımcıların tezahürat ve alkışları eşliğinde söylenen Galatasaray Marşı ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz