Futbol

Özbek'ten Albayrak ve Dürüst açıklaması!

04 Haziran 2015 Perşembe 13:48 - Son Güncelleme 04 Haziran 2015 Perşembe 15:57

Dursun Özbek "Bu şampiyonluklar geçen dönemdeki verimli çalışmanın ürünüdür."

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettikleri şampiyonlukların, bir önceki dönem yönetim kurulunda yaptıkları verimli çalışmaların ürünü olduğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı arasında, TFF'nin Riva'daki merkezinde gerçekleştirilen iyi niyet protokolünden sonra Özbek, geçen dönemde tek vücut olarak başarılı bir yönetim sergilediklerini ve bu başarıların geldiğini vurguladı.

Galatasaray Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa eden Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile aralarında bir kırgınlığın söz konusu olmadığını kaydeden Özbek, "Onlar benim arkadaşlarım. Onlar bu kulübe hizmet etmiş kişiler. Bizim aramızda herhangi bir kırgınlık söz konusu değil. Olaylar farklı değerlendirildi. Her iki arkadaşım da Galatasaray'a hizmet eden kişiler. Hizmetlerinden dolayı da kendilerine her zaman teşekkür ediyorum. Biz Galatasaraylıyız, bu manada hiçbir zaman tartışmayız, kavga etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da görev alan herkesin hizmet aşkıyla geldiğini anlatan Özbek, "Geçmiş dönemde de başarımızı bu getirdi. Tek vücut olarak başarılı bir yönetim sergiledik ve bu şampiyonluklar o yönetimin başarısıdır. Galatasaray'da hizmet ederken küslük olmaz, öyle bir şey yok" diye konuştu.

Başkanlık döneminin iki kupayla başlamasıyla ilgili Galatasaray Başkanı, "Bu şampiyonluklar geçen yönetimin çok verimli çalışmasının bir ürünü. Ben de geçen yönetimde vardım, diğer arkadaşlarım da yönetim kurulundaydı, birlikte, beraber bir çalışma sergiledik. Bu şampiyonluklar o çalışmanın bir ürünü" dedi.

"Muslera gibi yıldızları bulundurmamız gerekiyor"

Dursun Özbek, kaleci Fernando Muslera için iyi bir teklif gelmesi durumunda nasıl davranacaklarına yönelik soruya, "Ne gereği var. Galatasaray bu tip yıldızları bulundurması gereken bir marka. Bunların üzerine 'daha ne koyarız' diye düşünüyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir sonuç elde etmek için çalıştıklarını anlatan Özbek, "Galatasaray Türkiye'de ilklerin takımı. Bu yönetim olarak da önümüzdeki dönemde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde maksimum başarıyı getirmek için çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasarayız, önemli bir markayız" şeklinde konuştu.

"Süper Lig A.Ş projesine destek veriyoruz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk futbolunun marka değerini yükselteceği için Süper Lig A.Ş projesine destek verdiklerini ifade etti.

Süper Lig kulüplerinin bu konuda tek vücut olarak hareket edeceğini ifade eden Özbek, "Bu proje, Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine destek verecek ve çok önemli. Herkese büyük bir fayda getirecektir. Özellikle Türk futbolunun hem marka değeri olarak hem de UEFA kuralları çerçevesindeki uyumunu da destekleyecek bir projedir. Galatasaray olarak katkı veriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz