Futbol

Özhan Pulat: Kabus gibi bir gece

01 Mayıs 2021 Cumartesi 23:06 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2021 Cumartesi 23:13  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş'a 7-0 yenilen Atakaş Hatayspor'da yardımcı antrenör Özhan Pulat, maçın ilk yarısının kabus gibi olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pulat, "İzahı zor bir gece. Kabus gibi ilk devre oldu. Beşiktaş'ın Rize karşısındaki 30 dakikalık etkili baskısını biliyorduk. Buna göre hazırlık yaptık ama 1. dakika kendi kalemize attığımız golle geri düşmemiz bizi olumsuz etkiledi. İkinci devre giren oyuncular bir reaksiyon gösterdi ama tarifi olmayan, üzüntülü bir skor oldu. Camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz." diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın hafta içinde yaptığı açıklamalara da değinen Pulat şunları kaydetti:

"Biz her rakibe, her teknik adama saygı duyarak maçlara çıkıyoruz. Ömer hoca da her basın toplantısında saygı kelimesini en başa koyarak konuşuyor. Beşiktaş teknik direktörüne de saygı duyuyoruz. İçinde olmak istemediğimiz polemikler bunlar. Bu tarz meydan okumalar oldu ve oluyor. Bu meydan okumaya dominant bir oyunla cevap vermek istiyorduk ama ilk 30 dakikalık süreçteki baskıyı kıramamamız ve erken gol oyuncularımızı olumsuz etkiledi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz