Futbol

Papiss Cisse: Fenerbahçe reddedilemez

07 Ekim 2020 Çarşamba 14:52 - Son Güncelleme 07 Ekim 2020 Çarşamba 15:04  |  Kaynak : DHA

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Papiss Cisse, Sarı-lacivertli kulübün reddedilmeyecek kadar büyük olduğunu belirterek, "Burada olduğum için oldukça mutlu ve gururluyum." dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Papiss Cisse, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün reddedilmeyecek kadar büyük olduğunu vurgulayan Senegalli futbolcu, "Burada olduğum için oldukça mutlu ve gururluyum. Transfer sürecinde görüşmelerimiz oldu. Farklı kulüplerden de teklif aldım ama Fenerbahçe tercihi benim için kolay oldu. Takımın şu anki durumu gayet iyi ve sahip olduğumuz oyuncular sıra dışı futbolcular. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"Fenerbahçe'nin hedefleri ilgimi çekti"

Cisse, sözleşmesi bittikten sonra ailesiyle vakit geçirdiğini hatırlatarak, "Erol hoca ve Emre Belözoğlu ile konuşmam oldu ve olumlu sonuçlandı benim adıma. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve hedefleri benim ilgimi çekti. Benim açımdan hücumda bir rekabet olması memnuniyet verici. Ben rekabeti seven bir oyuncuyum. Rekabet sizi daha fazla çalışmaya iten bir unsur. Eğer forvetseniz rekabet duygusunun yüksek olması gerekiyor. Benim açımdan bir korkum yok, beraber bir şeyleri başaracağız" şeklinde konuştu.

"Benim burada bulunma sebebim gol atmak"

Takım adına çalışmak için Fenerbahçe'de olduğunu vurgulayan Cisse, "Ortada bir hedef var ve bu hedef Fenerbahçe'nin hedefi. Kişilerden önce Fenerbahçe gelir. Benim burada bulunma sebebim gol atmak. Gururluyum, çok çalışmak gerektiğinin farkındayım. Bu çalışmayla bir yerlere varabilirsiniz. Fenerbahçe'de oynamaktan kim heyecanlanmaz. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve çok projesi var. Oynama fırsatım olacak ve takıma katkı sağlayacağım" dedi.

"Herkes gibi ben de oynamak istiyorum"

Erol Bulut ile Alanya'da çalışıp güzel 1 yıl geçirdiklerini dile getiren Cisse, "Birbirimizi tanıyoruz, normal olarak hiçbir futbolcu yedek kalmaktan memnun olmaz. Oynarsam kendimi daha mutlu hissederim. Burada çok fazla çalışacağım. Herkes gibi ben de oynamak istiyorum ama burada göstereceğim performansla formayı haketmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Cisse, Fenerbahçe transferinin açıklanma videosunu izlediğini ve çok memnun olduğunu belirterek, Türkiye'de Senegalli futbolcuların bulunmasından dolayı memnun olduğunu kaydetti.

Papiss Cisse, açıklamalarının ardından 9 numaralı forma ile poz verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz