Futbol

Paşa, Timsah'ı konuk edecek

23 Ekim 2015 Cuma 11:32 - Son Güncelleme 23 Ekim 2015 Cuma 12:01

Lacivert-beyazlılar, Bursaspor karşısında yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Ligde son 4 maçını kaybetmeyen ve haftaya 14 puanla 5. sırada giren lacivert-beyazlılar, yenilmezlik serisini Bursaspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Rıza Çalımbay yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa, bu sezon sahasında 4 maç oynadı. Bu maçlarda 2 galibiyet ve bir beraberlik elde eden lacivert-beyazlılar sadece Fenerbahçe'ye kaybetti.

Geçen sezonun aksine başarılı savunmasıyla ön plana çıkan Kasımpaşa, 8 hafta sonunda sadece 4 gol yiyerek, ligin kalesinde en az gol gören takımı oldu.

Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Bursaspor ise lige istediği gibi başlayamadı. Ligde 8 hafta sonunda 3 galibiyetle 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar, 5 kez de mağlup oldu. Deplasmanda bu sezon 3 mağlubiyet alan Bursaspor, sadece Çaykur Rizespor'u mağlup edebildi.

İki takımın geçen sezon oynadığı maçlar ise bol gollü geçti. Bursaspor sahasındaki maçı 5-1 kazanırken, deplasmanda rakibine 5-3 kaybetti.

Zorlu maçta Bursasporlu futbolcu Cristobal Jorquera kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa ile Bursaspor arasındaki maç, saat 16.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz