Futbol

Paşa'da Quaresma şoku

21 Eylül 2019 Cumartesi 15:42 - Son Güncelleme 21 Eylül 2019 Cumartesi 16:34

Kasımpaşa'nın transfer döneminde Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Ricardo Qauresma, Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Qurasema'dan sonra 28. dakikada Popov ve 45+6. dakikada ise Veysel Sarı sakatlanarak oyunu terk etti.

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Kasımpaşa'nın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, oyuna devam edemedi. Qurasema'dan sonra 28. dakikada Popov ve 45+6. dakikada ise Veysel Sarı sakatlanarak oyunu terk etti. Bu nedenle Kasımpaşa, 3 değişiklik hakkını da ilk yarıda kullanmak zorunda kaldı.

Mücadelenin 6'ncı dakikasında Aatif Chahechouhe'nun müdahalesiyle yerde kalan Quaresma, kenara gelerek tedavi oldu. Daha sonra oyuna tekrardan dahil olarak kendini bir süre deneyen Portekizli yıldız, karşılaşmaya devam edemedi ve 16'ncı dakikada yerini David Pavelka'ya bıraktı.

Quaresma'nın sakatlığının darbeye bağlı meydana geldiği ve kesin durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı bildirildi. 

Şok üstene şok

Kasımpaşa'da 28. dakikada bir zorunlu değişiklik daha yaşandı. Sakatlanan Strahil Popov yerine Jorge Fernandes oyuna girdi.

Kasımpaşa'da 45+6. dakikada ise Veysel Sarı sakatlandı. Tecrübeli futbolcu soyunma odasına yönelirken Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.  

Kaynak: TRT SPOR, DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz