Futbol

Paşa'nın golcü üçlüsü

07 Ocak 2015 Çarşamba 14:41 - Son Güncelleme 07 Ocak 2015 Çarşamba 15:04

Gol yükünü Adem Büyük, Ryan Babel ve Oscar Scarione çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 16 haftalık ilk bölümünü 7. sırada tamamlayan Kasımpaşa'nın gol yükünü Adem Büyük, Ryan Babel ve Oscar Scarione çekti.

İlk 16 maçta rakip fileleri 28 kez havalandıran lacivert-beyazlılarda Adem, Babel, Scarione üçlüsü bu gollerin 16'sına imza attı. Son 2 yılda gösterdiği performansla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekerek A Milli Futbol Takımı'na kadar yükselen Adem, 6 golle takımının en skorer ismi oldu. Adem'i, Hollandalı yıldız futbolcu Babel ile geçen yıl takımının en skorer ismi olan Scarione 5'er golle takip etti.

Bu üç oyuncunun yanı sıra Kasımpaşa'da Sanharib Malki, İbrahim Halil Çolak, Tunay Torun, Andre Castro 2'şer, Sancak Kaplan, İlhan Eker ve Tabare Viudez 1'er gol kaydetti. Ayrıca Kayseri Erciyessporlu Mahmut Özen'de kendi filesini havalandırarak Kasımpaşa hanesine bir gol yazılmasına sebep oldu.

En fazla kart gören Barış Başdaş

Süper Lig'in ilk bölümünde 48 defa sarı kartla cezalandırılan, kırmızı kart görmeyen Kasımpaşa'nın en "hırçın" futbolcusu Barış Başdaş oldu.

Hakemler tarafından 6 defa sarı kartla cezalandırılan Barış'ı, 5'er sarı kartla Orhan Şam, Castro, Adem Büyük ve Babel takip etti. Lacivert-beyazlılarda 4'er sarı kart gören Donk ile Tunay Torun da kart cezalısı olarak birer maçta takımlarını yalnız bıraktı.

Kasımpaşa'da ligde sarı kart gören 15 futbolcu şöyle:

Futbolcu S. Kart K. Kart
Barış Başdaş 6 -
Orhan Şam 5 -
Castro 5 -
Adem Büyük 5 -
Babel 5 -
Donk 4 -
Tunay Torun 4 -
Alpaslan Öztürk 3 -
Kerem Şeras 3 -
İlhan Eker 2 -
Malki 2 -
Erhan Kartal 1 -
Mert Kula 1 -
Isaksson 1 -
Viudez 1 -
TOPLAM 48 -
 

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz