Futbol

Penaltı krizi!

31 Ocak 2015 Cumartesi 17:09 - Son Güncelleme 31 Ocak 2015 Cumartesi 17:18

Abdullah Avcı:"Kırmızı karttan sonra kazandık ama pas ritmini hızlandırmalıydık"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yendikleri maçta galip gelmelerine rağmen takımının yavaş oynamasını eleştirdi.

Avcı, ligin en fazla gol atan takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"İki takım da dengeli ve kontrollü oynadı. Maçın ritmi, temposu belki düşüktü ama topa hakimiyet fazlaydı. Kırmızı karttan sonra kazandık ama pas ritmini hızlandırmalıydık. Daha çabuk oynamamız lazım. Avrupa kupaları hedefine giderken, Bursaspor, Trabzonspor gibi Kasımpaşa da rakibimiz. Kasımpaşa'yla puan farkını açtık. Önemli bir dönemeci geçtik."

Karşılaşmanın 77. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunda oyuncuları Semih Şentürk ile Jeremy Perbet'in tartışmasıyla ilgili gelen soruya Avcı, "Soyunma odasında bu olayı çözdüler. Kimin penaltı kullanacağı bellidir. Birinci penaltıcı Semih, o olmadığı zaman Perbet. Perbet de bir hücum oyuncusu olarak gol atmak istediği için ısrar etti. Şık durmadı ve saha dışından müdahale ettik. Penaltı atan oyuncuyu da sıkıntıya sokar bu durum. Biz bunu aramızda çözeriz" cevabını verdi.

Yeni transferleri Senegalli futbolcu Stephane Badji'nin orta sahada fizik kalitesi yüksek bir oyuncu olduğunu aktaran Avcı, Kasımpaşalı Adem Büyük ve Tunay Torun'un kırmızı kartlarının doğru olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz