Futbol

"Pep ve Klopp gibi oynatmaya çalışıyor"

13 Eylül 2019 Cuma 14:34 - Son Güncelleme 13 Eylül 2019 Cuma 17:56

Beşiktaşlı Muhammed Elneny "Teknik direktörümüz Abdullah Avcı, Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya çalışıyor" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Muhammed Elneny, teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyun sistemini Pep Guardiola ve Jurgen Klopp'a benzetti.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Mısırlı orta saha, "Takımla antrenmanlara çıkmaya başladıktan sonra ilk olarak şunu fark ettim; Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya çalışıyor. Bize topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini anlatıyor" dedi.

Beşiktaş taraftarından övgüyle bahseden 27 yaşındaki futbolcu, "Onların desteği bizim için çok önemli, bu gücü arkamıza alarak tüm kulvarlarda başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ile yakın arkadaş olduklarını söyleyen Elneny, “Beşiktaş’a gelmeden önce kendisinden Türkiye hakkında bilgi aldım. Bana hiç düşünmeden buraya gelmemi söyledi. İstanbul'a geldikten sonra onu aradım ve ‘Beşiktaş çok büyük bir kulüp mutlaka buraya gelmelisin’ dedim” şeklinde konuştu.

Vatandaşı Muhammed Salah'ı "kardeşim" diye tanımlayan Mısırlı oyuncu, “O, İngiltere Ligi'nin en önemli yıldızlarından birisi, bu sene de başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : BeşiktaşElneny
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz