Futbol

Pepe: Lige sağ ayakla başladık

13 Ağustos 2018 Pazartesi 00:44 - Son Güncelleme 13 Ağustos 2018 Pazartesi 00:46

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Pepe, Akhisarspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Bugün önemli olan kazanmaktı. Portekiz'de biz buna 'Sağ ayakla başladık' deriz" diye konuştu.

Akhisarspor karşısında ilk yarıda attığı golle Beşiktaş'ı öne geçiren ve 2-1'lik galibiyette büyük pay sahibi olan Pepe, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Önemli olanan kazanmak olduğunu söyleyen Pepe, "Biz buna Portekiz'de 'sağ ayakla başladık' deriz. Bugün lige sağ ayakla başladık. Önemli olan takımın galibiyetiydi" dedi. Savunmada birlikte oynadığı Necip'le ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Necip bugün hata yapmış olabilir ama bence sahanın en iyi isimlerindendi. Zemin bizlere çok fazla yardımcı olmadı. Necip bugün top kapmada herhalde sahanın en iyisiydi" açıklamasını yaptı.

"Her zaman olduğu gibi şampiyonluk için oynayacağız"
Savunmada forma giyen Roco'nun takıma katılmasının çok olumlu olduğunu söyleyen Pepe, "Ne kadar kaliteli isimler aramıza katılırsa o kadar iyi olur. Vida'nın durumu şu anda belirsiz, ne olacağını bilmiyoruz. O da kendi hayatı ve ailesi için en iyisini seçecektir. Beşiktaş her zaman olduğu gibi şampiyonluk için oynayacak bir şekilde yoluna devam edecektir. 3 gün önce çok önemli bir ön eleme maçı oynadık. Tabii ki biraz yorgunluk vardı. Saha ve zemin şartları da çok fazla oynamanıza izin vermiyor. Önemli olan takımın gösterdiği kazanma ruhuydu" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz