Futbol

Pereira hücuma odaklandı

10 Eylül 2021 Cuma 14:16 - Son Güncelleme 10 Eylül 2021 Cuma 14:33  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde 11 arayışı sürüyor. Deneyimli çalıştırıcı, özellikle hücum hattında şans vereceği oyunculara odaklandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Demir Grup Sivasspor maçının 11'ini netleştirmeye çalışıyor. Deneyimli çalıştırıcı, milli takımlarından dönen bazı futbolcuları dinlendirebilir.

İleri uçta şans bulacak isimler, son antrenmanda belli olacak. Portekizli teknik adam, sakatlıktan dönen ve takımla çalışmalarını sürdüren İrfan Can ve Pelkas’ı geniş kadroya almayı düşünüyor.

Pereira, takımın en önemli gol gücü olan Enner Valencia’dan da haber bekliyor. Milli takımından dönen Ekvadorlu futbolcunun durumuna maç günü karar verilecek.

Valencia kendini hazır hissetmemesi halinde sahadaki yerini alacak. Yeni transfer Mergim Berisha’nın fizik olarak hazır olduğu ve ileri uçta şans beklediği öğrenildi.

Bir diğer yeni transfer Diego Rossi’nin de MLS’ten hazır geldiği ve hücum hattının şimdiden önemli bir seçeneği olduğu gelen haberler arasında.

Milli maç arasında hafif sakatlığını atlatarak tamamen hazır hale gelen Mesut Özil de forma şansı bulmaya yakın olduğu ifade edildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz