Futbol

Pereira'dan 'tehdit' iddiası!

13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:21 - Son Güncelleme 13 Ağustos 2016 Cumartesi 14:35

Vitor Pereira, Portekiz basınına yaptığı açıklamada tehdit edildiğini öne sürdü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Portekiz basınına yaptığı açıklamada tehdit edildiğini iddia etti.

UEFA Şampiyonlar Lig'i 3. ön eleme maçında Fransa temsilcisi Monaco'ya elenmesinin ardından Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmayı düşünüyordu.

Bir hafta süren görüşmelerin ardından bir sonuç alınamadı. Fenerbahçe Kulübü bu sabah (13.08.2016) yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Vitor Pereira ve yardımcılarının kabul edilemez ve gerçek dışı birtakım gerekçeler ileri sürerek ülkesine döndüklerinin bilgisini verdi.

Pereira'dan Portekiz basınına açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise Portekiz basınına yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli yönetimin görevini yapmasını engellediği gerekçesiyle Portekiz'e dönme kararı aldığını belirtti.

Pereira, Portekiz spor gazetesi Record'a gönderdiği yazılı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elenilmesinin ardından sarı-lacivertli kulübün teknik direktör olarak kendisinin görev yapmasını engellediğini savundu.

Sözleşmesine saygı gösterilmediğini öne süren Pereira, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını iddia etti. Pereira, Fenerbahçe'deki görevlerinin kendisine geri verilmesini umduğunu ancak bu süreçte Portekiz'e gitme kararı aldığını açıkladı.

Portekizli teknik adam, yardımcılarının da kendisiyle aynı yolu izleyeceklerini ve Fenerbahçe'nin alacağı kararı bekleyeceklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz