Futbol

"Performansımdan memnunum"

16 Kasım 2015 Pazartesi 16:26 - Son Güncelleme 16 Kasım 2015 Pazartesi 16:29

Andreas Isaksson, bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu vurguladı.

Kasımpaşa'nın İsveçli milli kalecisi Andreas Isaksson, bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Isaksson, FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında, Kasımpaşa'nın bu sezon ligde 11 maçta 9 gol yediğini hatırlatarak, "Dünyanın en iyi kalecisi olsanız bile önünüzdeki oyuncular iyi savunma yapamıyorsa problem yaşarsınız. Bu sezon takım olarak iyi defans yapıyoruz, şimdiye kadar az gol yediğimiz için performansımdan memnunum" değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşa'nın modern bir stada ve yeni tesislere sahip olduğunu belirten İsveçli file bekçisi, "Genç bir takımız. Türk futbolunda söz sahibi kulüplerden biri olmak ve Avrupa sahnesinde yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de futbolcuların gelişebilmeleri için birçok olanak bulunduğunu dile getiren 34 yaşındaki kaleci, "Son yıllarda her kulübün imkanları artıyor. Kasımpaşa da bu takımların arasında yer alıyor. Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray dışındaki kulüplerde de birçok kaliteli futbolcu var. Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o da bunlardan birisi" diye konuştu.

İtalya'nın Juventus takımında görev yaptığı yılları da değerlendiren Isaksson, "Orada iki sene geçirdim. İtalya'ya gittiğimde 18 yaşındaydım ve ailemden çok uzaktım. Yaşadığım zorlukların, gelişimime gerçekten faydası oldu. Alessandro Del Piero, Zinedine Zidane ve David Trezeguet ile antrenman yapmak bana çok şey kattı" yorumunda bulundu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de yeterli forma şansı bulamamasını yaşadığı sakatlıklara bağlayan tecrübeli kaleci, "Yaşadığım sakatlıklar ritmimi kaybetmeme neden oldu. Benden sonra kaleyi devralan Joe Hart çok iyi performans sergiledi. O zamanki teknik direktör Sven-Göran Eriksson da haklı olarak ona forma vermeye devam etti. Bunun için kimseyi suçlayamam" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz