Futbol

"Pozisyon zenginliği yaşamadık"

03 Mart 2021 Çarşamba 16:38 - Son Güncelleme 03 Mart 2021 Çarşamba 16:45  |  Kaynak : DHA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son saniyeye kadar galibiyet için mücadele eden iki takım futbolcularını kutlayarak konuşmasına başladı.

Çok güzel bir maç olduğunu belirten Bakkal, “55’inci dakikaya 2-1 mağlup girdiğimiz bir maçtı. Kazanmak çok iyi olurdu, muhteşem bir sonuç olurdu ama maalesef olmad. Oyuna iyi başlayan taraf bizdik, yani ikili mücadeleleri kazandık, önde baskıyı iyi yaptık. Bu şekilde başlamayı hedeflemiştik. Ancak pozisyon zenginliği çok fazla yaşayamadık." dedi.

Tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı:

"Oltan’ın sakat olması, Gomes’in sakatlanıp oyundan çıkması sebebiyle, çok hazır olmayan El Kebir’i oynattık. O da gelinden geleni yaptı. Çok iyi bir santrfor ama daha henüz hazır değil, beklediğimiz seviyede değil. Novikovas, Osman, Emrah oyuna girdikten sonra 30 dakikalık bölümü muhteşem oynadık. Direkten dönen toplar var, kaçırdığımız var. Hep bizim istediğimiz gibi giden bir maçtı. Tabii yenebilseydik, Osman bulduğu pozisyonu gole çevirseydi muhteşem olacaktı. Tabii Mevlüt’ün kaçırdığı pozisyon da var, rakibin de kaçırdığı pozisyon var. Şimdi iki puana mı üzüleceğiz, 1 puana mı sevineceğiz? Ama oyun olarak baktığımız zaman iyi giden bir oyunumuz var. Uzun bir maratondayız. 13 maça bakıyorum, biz burada her maça talibiz. Bu takım da bunu yapacak güçte. Planladığımız oyun sistemi tuttu. Oyuncularımı kutluyorum iyi mücadeleden dolayı, yenseydik daha iyi olurdu.”

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz