Futbol

Prosinecki ile yollar ayrıldı

31 Aralık 2013 Salı 14:33 - Son Güncelleme 31 Aralık 2013 Salı 17:11

Kayserispor'da, teknik direktör Robert Prosinecki'nin sözleşmesi feshedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da, teknik direktör Robert Prosinecki ile yollar ayrıldı.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Hırvat teknik adamın görevinden ayrılmak istemesi üzerine karşılıklı anlaşılarak, sözleşmeye son verildiği öğrenildi.

Yaklaşık 2 ay önce de teknik direktörlükten istifa eden ve ısrarlar sonucu görevine devam eden Prosinecki'nin, takımıyla 2015 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Adaylar belli oldu

Totemspor internet sitesinin haberine göre sarı kırmızılılar yeni hoca arayışlarına ise hemen başladı. Kayserispor’un yöneticileri, daha önce milli takımı çalıştıran Şenol Güneş ve Abdullah Avcı ile temasa geçti.

En büyük aday Şenol Güneş

En son Trabzonspor’u çalıştıran ve geçtiğimiz sezonun 19. haftasında alınan Elazığspor mağlubiyeti sonrası Bordo-mavili ekipten ayrılan Şenol Güneş, Kayserispor’un en büyük hoca adayı. Adı Fatih Terim sonrası Galatasaray ile de anılan 61 yaşındaki tecrübeli teknik adamın da Prosinecki’den boşalan teknik direktörlük görevine sıcak baktığı iddia ediliyor.

Diğer aday ise Abdullah Avcı

Kayserispor’da teknik direktörlük için diğer aday ise Abdullah Avcı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başarılı sezonları sonrası Milli takımın başına geçen Abdullah Avcı, Ağustos ayında görevini bırakmıştı. Yaklaşık 5 aydır dinlenen genç teknik adam, Şenol Güneş’in alternatifi olarak düşünülüyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz