Futbol

Prosinecki ve Akçay'dan maç yorumu

24 Eylül 2013 Salı 00:08 - Son Güncelleme 24 Eylül 2013 Salı 00:18

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 1-0 yenildikleri Trabzonspor maçını değerlendirerek, "Bugün maalesef iyi bir oyun ortaya koyamadık, istediğimiz futbolu sergileyemedik" dedi.

Prosinecki, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Takımının mücadelesinden memnun olmadığını vurgulayan Prosinecki şöyle devam etti:

"Mağlup olduktan sonra konuşmak kolay olmuyor. Sahamızda kaybetmek üzüntü verici… Bu seneki üçüncü mağlubiyetimiz oldu. İyi bir durumda olmadığımızın farkındayız. Geçen seneki futbolumuzun altındayız. İçinde bulunduğumuz durum düzeltmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugün maalesef iyi bir oyun ortaya koyamadık, istediğimiz futbolu sergileyemedik. Önümüzdeki maçlarda daha çok çalışarak, hatalarımızı düzeltmek istiyoruz."

Futbolcu Cleyton ise kazanma hedefiyle çıktıkları bir maçtan mağlup ayrılmanın morallerini bozduğunu ifade ederek, "İyi mücadele ettik ama olmadı. Beraberlik için gol aradık ama bulamadık. Bu maçı artık geride bırakmamız gerekiyor. Maçları kazanmak için daha fazla mücadele göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Sereno da buldukları pozisyonları değerlendiremeyince, kaybettiklerini belirtti.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Takımını galibiyetten dolayı kutlayan Akçay, şunları kaydetti:

"Kayserispor, sahasında uzun süredir yenemediğimiz bir takımdı. Genç ve hareketli bir takım. İlk yarıda yana oynadığımız için futbolumuz yavaştı. İkinci yarı golü bulduktan sonra da savunmaya önem verdik. Üç puanı kazanmak önceliğimiz oldu. Belki göze hoş gelmeyen futbol sergiledik ama sahada kazanma isteği olan bir takım vardı. İkinci yarıda iyi oynamadığımızı kabul ediyoruz. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız."

Bordo-mavili futbolculardan Adrian da önemli bir galibiyete imza attıklarını dile getirerek, "Çok mutluyuz, çok önemli üç puan aldık. Bizim açımızdan zor bir maç oldu. Üç gün önce Avrupa liginde maç yaparak geldik. Bizim böyle iyi bir şekilde devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Aykut Demir ise iyi bir mücadele sonucunda 3 puana ulaştıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz