Futbol

"Puan farkı biraz azaldı"

08 Şubat 2014 Cumartesi 21:51 - Son Güncelleme 08 Şubat 2014 Cumartesi 21:53

Mancini: "Bugün iyi oynayan ve galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 3-0 kazandıkları Eskişehirspor maçında galibiyeti hak eden bir futbol oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mancini, "Bugün iyi oynayan ve kesinlikle galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı. Özellikle ilk yarı çok iyiydik. Çok sayıda gol pozisyonuna girdik ve yine birçok pozisyonu değerlendiremedik. Skor daha farklı da olabilirdi. Ancak Eskişehirspor'un da iyi bir ekip olduğunu unutmamak gerekiyor" diye konuştu.

Galatasaray'ın son iki maçında Bursaspor'u 6-0, Eskişehirspor'u ise 3-0 yenmesiyle ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine İtalyan teknik adam, "Kesinlikle takım olarak daha iyiye gittiğimiz doğru. Birlikte çalışma şansı yakaladık ve muhakkak bir şeyleri daha iyi yapmaya başladık. Ancak geliştirmemiz gereken konular hala var" değerlendirmesinde bulundu.

Mancini, takım olarak deplasmanda istenilen seviyede futbol oynayamadıklarının aktarılması üzerine, "Aslında son deplasmanımızda Gaziantepspor'a karşı kötü oynamadık. İyi oynayan ve pozisyona giren bir takımdık. Yine de giderek gelişen bir Galatasaray var" ifadelerini kullandı.

- "Önemli olan bizim maçlarımızı kazanmamız"

Roberto Mancini, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkı ve şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Önemli olan bizim gösterdiğimiz performans ve maçlarımızı kazanmamız, serimizi devam ettirmemiz. Puan farkı biraz azaldı. Fenerbahçe'nin zor maçları da olabilir. Burada önemli olan bizim kazanmaya devam etmemiz. Önce kazanıp sonra rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

Mancini ayrıca, dün bir gazetede kendi ağzından yazılan ve doğru olmayan bir haber okuduğunu da dile getirerek, "Normalde gazete okumuyorum ama dün şans eseri bir haber gördüm ve tercüme ettirdim. Sayın Fatih Terim'in sezon başı kötü bir kadro kurduğu, kötü oyuncular aldığı şeklinde benim ağzımdan ifadeler vardı. Ben böyle bir şey söylemedim. Bu haber yalandır" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz