Futbol

"Puanlar devam edecek"

12 Eylül 2015 Cumartesi 23:25 - Son Güncelleme 12 Eylül 2015 Cumartesi 23:30

"Bu taraftarlarımız desteklerine devam ettikleri sürece, puanlar devam edecek."

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 2-0 yendikleri maçta golleri atan Samuel Eto'o'nun farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Ati Göksu, üç puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Samuel Eto'o'nun takımla uyumum çok iyi olduğunu vurgulayan Göksu, "Bütün arkadaşları ona güveniyor. O da arkadaşlarına güveniyor ve üç puan sahibi oluyoruz" diye konuştu.

Kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Göksu, "Bu taraftarlarımız desteklerine devam ettikleri sürece, bu puanlar devam edecek. İnşallah bundan sonraki müsabakaları da üç puanlarla kapatarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe ise ikinci yarıda iyi oynayan Antalyaspor'un galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Takımının ikinci yarıda oynadığı oyundan memnun kalmadığını anlatan Skibbe, şöyle konuştu:

"Birinci golü yemeden evvel top ayağımızdaydı. Fazla baskıda yoktu. İyi bir şekilde topu çıkartamadık. Eto'o'ya da şutundan evvel hiç bir baskı uygulanmadı. Rahat bir şekilde şut çekebildi. Tabii ki böyle bir seviyedeki futbolcu da bunu affetmez. Golden sonra bir şeyler denemeye çalıştık ama maçın sonuna doğru gol pozisyonlarına girebildik. Bu sefer de defansımızda kontra atağa açık bir durum yarattı. Toplamda bakarsak Rize ve Sivas'a gösterdiğimiz performansın çok uzağındaydık. Onun için de bugün mağlubiyeti hak ettik."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz