Futbol

"Rakibin 10 kişi kalması işimizi kolaylaştırdı"

14 Mart 2021 Pazar 19:32 - Son Güncelleme 14 Mart 2021 Pazar 19:40  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 2-0 yenen Gaziantep'in teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, müsabakada adil bir sonuç aldıklarını söyledi.

Pinto, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda birçok pozisyona girdiklerini ama sonuçlandıramadıklarını belirtti.

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını anlatan Pinto, "İkinci yarıda kontrolü ele aldık ve istediğimiz oyunu oynadık. Hem kenarlardan hem içerden rakibe zor anlar yaşattık. Rakibimizin kırmızı kart görmesi ve eksik kalmasıyla bizim işimiz kolaylaştı. Bu şekilde oynamaya devam ettik ve adil bir sonuç aldık." ifadelerini kullandı.

- Kutlu: "İstediğimizi sahaya yansıttık"

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, müsabakanın 11'e 11 oynandığı dönemde iki takımın da net gol pozisyonları olduğunu kaydetti.

Deplasmanda olmalarına rağmen golle sonuçlanabilecek pozisyonlar bulunduklarını aktaran Kutlu, "İlk yarıda ne yazık ki bu gol girişimlerinde fazla becerikli değildik." diye konuştu.

Kutlu, maçın ikinci yarısında kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kalmalarına rağmen futbolcularının iyi bir duruş sergilediğini vurgulayarak, "Sahada 10 kişi kaldıktan sonra rakibe çok az pozisyon verdik. Maçın ilk yarısında yediğimiz golde aleyhimize verilen elle oynamanın çok daha net olanı, ikinci yarıda bu kez lehimize gerçekleşti ancak bir karar çıkmadı. Tabii maçın hakemi o atmosferde göremeyebilir ama ne yazık ki VAR'dan da istediğimiz sonucu alamadık." değerlendirmesinde bulundu.

Oyun anlamında gerileme yaşanmadığını aktaran Kutlu, "İstediğimizi sahaya yansıttık. Pozisyona girdik ama golle sonuçlandıramadık. Önümüzdeki maç bizim için hayati önem taşıyor. Milli maç arasına galibiyetiyle girdiğimizde, Denizlispor'un ligde yoluna devam edeceğini düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz