Futbol

Recep Karatepe: Ayarımız bozuldu

29 Şubat 2020 Cumartesi 23:39 - Son Güncelleme 01 Mart 2020 Pazar 00:16

Antalyaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Recep Karatepe, "2. yarıya başladığımızda kazandığımız maçlar da var. Malum nedenlerden dolayı ayarımız bozuldu, ritmimizi bulamadık, mağlubiyetler aldık" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maçla cezalandırılması nedeniyle maç sonrasındaki basın toplantısına, sarı-lacivertli kulübün yardımcı antrenörü Recep Karatepe katıldı. 

Karatepe, Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen askerlere rahmet, yaralılara şifa, Türk ulusuna başsağlığı dileyerek, “Kalplerimiz dualarımız orada olan askerlerimizle birlikte” diye konuştu.

"Ritmimi bozuldu"

Maça iyi başladıklarını dile getiren Karatepe, “1-0 öne de geçtik. İyi götürdük ilk yarıda daha sonra 2’inci yarıda yediğimiz goller var. Onların ardından toparlanmak zor oldu. Oyunun genelinde söyleyebileceğim bunlar. 2-3 haftadır kaybettiğimiz maçlar var, genelde nedeni malum nedenler herkes tarafından biliniyor. O ritmi yakalayamadık. 2’inci yarıya başladığımızda kazandığımız maçlar da var. Malum nedenlerden dolayı ayarımız bozuldu, ritmimizi bulamadık, mağlubiyetler aldık. Önümüzde kupa maçı var. Hem ligde hem de kupada sonuna kadar gerekli mücadeleyi göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz