Futbol

Recep Niyaz TRT SPOR'a konuştu

24 Ağustos 2020 Pazartesi 13:24 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2020 Pazartesi 13:45  |  Kaynak : TRT SPOR

Y. Denizlispor'un futbolcusu Recep Niyaz, yeni sezon öncesi TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu. Niyaz, "Birkaç kulüple görüşmem oldu ama Denizli'de mutluyum. Süper Lig'de devamlılık sağladıktan sonra milli formayı giymek istiyorum" dedi.

Yukatel Denizlispor'un başarılı futbolcusu Recep Niyaz, "Kamp güzel geçiyor, yeni arkadaşlarımızın uyum sürecini kısaltmaya çalışıyoruz" dedi. 

Niyaz, sözleşmesini  uzattığıını belirterek," Bir kaç külüple görüşmem oldu, ama Denizli'de mutluyum. Süper Lig'de devamlılık sağladıktan sonra milli formayı giymek istiyorum " diye konuştu. 

Niyaz'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

"Geçen sezon içeride zor maçlar kazandık, Kendi bağımızı kendimizi kesmeyi elbette isterdik. Mağlup olmamıza rağmen ligde kalmasını bildik.

"Pandemi hızımızı kesti"

Çok daha fazla bilinçli olarak hazırlanıyoruz lige. Bu sezon sıkıntı yaşamamak adına camia olarak çok daha iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Küme düşmenin doğru olup olmadığını yorumlamak bana düşmez. Lig geçen seneden daha yorucu ve zor olacak.

"Ligde az da olsa tecrübe edinmiş takımlardan biriyiz"

Kupa maçlarını kazandıkça zorluk açısından daha da aratacak. Bu süreç sadece bizim için değil, tüm takımlar için geçerli. Ligde az da olsa tecrübe edinmiş takımlardan biriyiz.

Bu yoğun fikstürü bu sene yaşayacağız. İnşallah bu sezon tüm futbolcular adına kaza bela olmaz. Geçen sene lige çok hazır bir şekilde girdik. Konyaspor mağlubiyeti ile düşüşe geçtik. Sonraki süreçte planlamanın dışında gelişmeler oldu. Çok fazla sakatlıklarımız oldu.

"Geçen sezon sakatlıklar ve kadro darlığından kaynaklı sıkıntılar yaşadık"

Takımda nokta yerlerde sakatlıklar yaşanınca bunun da sıkıntısını yaşadık. Pandemi bizim hızımızı kesti. Geçen sezon sakatlıklar ve kadro darlığından kaynaklı sıkıntılar yaşadık. 

"Avrupa sevdem bitmedi"

Avrupa sevdam bitmedi, yolda yürürken bile insan farklı düşüncelere girerek adım atıyor. Çalışırken bir sonraki adımı hayal ederek çalışıyorum. Bunlardan bir tanesi de Avupa. Artık benim sürecim Süper Lig için tekrar başladı. Hedef belirlediğim hayal ettiğim yerlere gelmeye çalışıyorum. Ay yıldızlı formaya katkı vermek için elimden geleni yapacağım. Süper Lig'de devamlılık sağladıktan sonra milli formayı giymek istiyorum. "

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz