Futbol

Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'a gösterilen kırmızı kartı yorumladı

02 Ekim 2021 Cumartesi 22:52 - Son Güncelleme 03 Ekim 2021 Pazar 00:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Beşiktaş'ın Demir Grup Sivasspor karşısında aldığı galibiyeti ve Sergen Yalçın'ın hakem tarafından tribüne gönderilmesini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Beşiktaş - Demir Grup Sivasspor karşılaşmasını analiz etti.

Sergen Yalçın'ın hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek tribüne gönderilmesini değerlendiren Dilmen, "Ağır bir karar. Ama maalesef kural bunu söylüyor. Sergen hoca küfürden değil, saha içindeki topa vurduğu için atıldı" dedi.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetine ilişkin olarak ise "Beşiktaş'ın oyunu tartışılabilir, ama bu kadar eksiğe rağmen milli maç arasından önce kazanmak önemliydi. Maçtan önce Sergen Yalçın'a da sorulsa 'Nasıl kazanırsak kazanalım' derdi" şeklinde konuştu.

"Ben olsaydım, Sinan Bolat'ın yerine Ersin'i alırdım"

Dilmen, siyah-beyazlı ekibin genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nu da överek, "Çok iyi bir seviyeye geldi. Çok çabuk ve yürekli bir kaleci. Milli takıma da çağırılması gerekirdi. Ben olsaydım, Sinan Bolat'ın yerine Ersin'i alırdım ve ödüllendirirdim" dedi.

"Güven'in attığı ilk gol muhteşemdi. Ama ben ikinci golü daha çok beğendim"

Beşiktaş'ın iki golünü atan Güven Yalçın'ın performansına değinen Dilmen, "Güven'in attığı ilk gol muhteşemdi. Ama ben ikinci golü daha çok beğendim, çünkü yaratıcılık var" ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz