Futbol

Rüyası gerçek oldu

01 Ekim 2013 Salı 12:13 - Son Güncelleme 01 Ekim 2013 Salı 12:18

Bir dönem kadrosunda görmek istediği Drogba ile çalışma fırsatı yakaladı.

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın başına geçmesi ile rüyası da gerçek oldu.

Roberto Mancini, Manchester City'i çalıştırdığı dönemde kadrosunda görmek istediği Didier Drogba ile çalışma fırsatını Galatasaray'da yakaladı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana gerek saha içerisindeki performansı gerekse saha dışındaki tavırlarıyla, takıma ağabeylik yapmasıyla herkesin takdirini kazanan Didier Drogba, Chelsea'de oynadığı dönemde Manchester City'i çalıştıran Mancini'nin de radarına girmişti.

ONUN İÇİN SERVET DÖKTÜLER
Carlos Tevez ile bir türlü anlaşamayan Mancini'nin, Chelsea'de forma giyen Fildişili yıldız ile yakından ilgilendiği haberleri, İngiliz basınının önemli gazetelerinde manşetleri süslemişti. The Sun gazetesi, Manchester City'nin Drogba için 20 milyon poundluk bir teklif yaptığını da iddia etmişti.

Savunma kurgusuna önem verse de golcü kimlikte takımlar yaratmasıyla tanınan Roberto Mancini'nin Galatasaray kadrosunda tahtaya ilk yazacağı isimlerden birinin, bir dönem çok istediği Drogba olması bekleniyor.

FLORYA'DA ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ
İmzayı attıktan sonra sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkan İtalyan çalıştırıcının, Drogba ile özel olarak sohbet ettiği de dikkatlerden kaçmadı. İtalyan medyasına yansıyan haberlerde de, tecrübesiyle Didier Drogba'nın Mancini ve Galatasaraylı oyuncular arasında bir köprü ve bağ olacağı yorumlarına yer verildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz