Futbol

''Sabri alacağı ücretin...''

19 Haziran 2015 Cuma 15:36 - Son Güncelleme 19 Haziran 2015 Cuma 16:48

Tanman, Sabri Sarıoğlu ile yapılan mukaveleye dair değerlendirmede bulundu.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ile imzalanan mukavele Sarı Kırmızılı taraftarlar arasında tartışma konusu olmuş, sosyal medya üzeride oldukça tepki görmüştü. Bu tepkilerin üzerine futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman açıklama yaptı.

Transfer için önlerinde uzun bir zaman olduğunu belirten Cüneyt Tanman sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu panik neden. Önümüzde hayli zaman var. Kılı kırk yararak Galatasaray için çaba gösteriyoruz. Mutlaka gereken doğru takviyeleri her mevkiye yapacağız. Sadece bir mevkiye değil, her mevkiye doğru takviyelerimiz var. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar."

Sabri Sarıoğlu ile yapılan mukavelenin bedelinin yüksek olmasına gösterilen tepkilere karşı ise Tanman şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sezon göreve geldiğinde takıma direk katkı yapmış, oyunun şeklini değiştirmiş, bize 2 kupa kazandırmış bir teknik adamımız var. O ne isterse yapmaya çalışacağız. Sabri'nin mukavelesi sadece bir yıllık ve performansa bağlı 20 maç 30 maç oynarsa bu para artacak. Teknik direktörümüz Sabri'nin kalmasını çok istedi ve gereğini yaptık. Yüksek bulanlar olabilir, Sabri performansı ile bunun karşılığını vermiş ve verecek bir oyuncudur. Bu paranın içinde menajerinin komisyonu bile var."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz