Futbol

Sabri'nin veliahtı İspanya'da bulundu

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:20 - Son Güncelleme 14 Haziran 2017 Çarşamba 11:31

Galatasaray için transferde hareketli günler yaklaşıyor.

Sportif Direktör Cenk Ergün, başkan Dursun Özbek ile biraraya gelerek, transferler için onay aldı. Açıklanacak ilk ismin Batefimbi Gomis olması bekleniyor. 

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, birkaç gün içinde Fransa'ya gidecek ve Gomis'i sağlık kontrolünden geçirecek. Herhangi bir sakatlığı olmadığı takdirde Fransız yıldız ile sözleşme imzalanacak.

Galatasaray, Younes Belhanda transferinde de sona yaklaştı. Dinamo Kiev kulübü, oyuncu için 9 milyon Avro bonservis bedeli belirlemişti. Sarı kırmızılılar, Belhanda için fiyat yükselterek, teklifini 6 buçuk milyon Avro'ya çıkardı. Transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla sağ bek arayışları da hız kazandı. Hedefteki isim ise Deportivo forması giyen Juanfran Moreno.

Sportif Direktör Cenk Ergün, oyuncunun menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Juanfran'a yıllık 1.2 milyon Avro ve 3 yıllık kontrat teklif edildi. Bonservis için ise 4 milyon Avro'yu gözden çıkartan sarı-kırmızılılar, La Liga'da mevkisinin en iyi isimlerden biri olan İspanyol oyuncuyu sezon açılışına yetiştirmek istiyor.

Juanfran Moreno bu sezon Deportivo La Coruna'da 38 maçta forma giyip, 8 asist yaptı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz