Futbol

Sağlam'dan Bakambu'ya tepki: Bıraksın o işleri!

16 Ağustos 2015 Pazar 01:02 - Son Güncelleme 16 Ağustos 2015 Pazar 01:50

Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılan Cedric Bakambu'ya tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bir çok oyuncunun takımdan ayrılmasıyla dezavantajlı bir şekilde maça çıktıklarını söyledi.

Sağlam, La Liga ekibi Villareal'e transfer olacağı ifade edilen Bakambu'ya sert tepki gösterdi.

Gitmek isteyen oyuncuyu zorla bir takımda tutma şanslarının olmadığını aktaran Sağlam, "Bakambu'nun son anda ayrılması ön tarafta çok eksik gelmemize neden oldu. Takıma yeni katılan Sercan ve sonrasında alt yapıdan aldığımız Mert ile en son bölümde de gerideki oyuncularımızı ileri iterek eksikliğimizi gidermeye çalıştık" şeklinde konuştu.

"Ön bölgede eksikliklerimizi giderdikten sonra..."

Maçın genelinde çok pozisyon vermediklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"İlk devre girdiğimiz net pozisyon vardı. İkinci yarı çok fazla pozisyon üretemedik. Sonuçta mağlup olduk. Üzüldük tabii ki. En az 1 puan almamız gerekirdi. Lige maalesef puansız başladık. Önümüzdeki hafta içinde ön tarafta iyi bir santrfor transfer edeceğiz. Bunun yanında netleşen bir oyuncu transferi daha var, o da yarın açıklanır. Ön bölgede eksikliklerimizi giderdikten sonra bu takımın çok daha farklı biçimde taraftarın karşısında olacağına inanıyorum."

Sağlam'da Bakambu'ya sert tepki

Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılan Cedric Bakambu'ya tepki gösterdi.

Fransız futbolcudan rica etmelerine rağmen Trabzonspor maçında oynamadığını anlatan Sağlam, "Bakambu'dan Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında oynamasını istedik. Tom De Sutter ise hocası rica etti diye yedek olmasına rağmen maçı oynayıp öyle bize geleceğini söyledi. Bizimki ise maalesef bir tane 90 dakika oynamadı. 'İhtiyacımız var' dedik ama oynamadı. Sakatlanacağını mı düşündü, bilmiyorum ama baştan konuşmuştuk bunları" ifadelerini kullandı.

"Bıraksın o işleri"

Sağlam, Bakambu'nun tekrar Bursaspor'a dönebileceğini söylediğini hatırlatılması üzerine, "Bıraksın o işleri. Burada bir tane 90 dakika oynamamış birisi... Çıkıp 90 dakika oynayacaksın. Biz de 'helal olsun' deyip teşekkür edeceğiz. Hiç hoş olmadı. Sercan'ı son dakikada almasak forvetsiz çıkacaktık. Burada bizim de hatamız var" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz