Futbol

"Sahada istediğimizi yapamadık"

15 Eylül 2019 Pazar 23:05 - Son Güncelleme 15 Eylül 2019 Pazar 23:55

Süper Lig’de bu sezon ilk yenilgisini evinde Konyaspor’dan alan Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz istediklerini gerçekleştiremediklerini söyledi.

Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz, Konyaspor maçın ardından düzenlenen basın toplantısında milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra iyi bir başlangıç hedeflediklerini ve Konya maçının zor geçeceğini bildikleri için hazırlıkları ona göre yaptıklarını söyledi.

Tecrübeli bir ekip ile oynadıklarını belirten İldiz, "Oyunun ilk yarısına baktığımızda hakikaten istediğimiz şekilde dengeli giden bir oyun vardı. Birçok gol pozisyonuna girdik. İki takımın da istediği şekilde bitti diyebilirim ilk yarı. İkinci yarı aynı şekilde rakibimizi üstümüze çekmeyi başardık. Ondan sonra ataklarımızı yapmamız lazımdı. Ama onda çok başarılı olamadık. Beklenmedik gol seyircilerimizin önünde oyuncularımın moralini bozdu diyebilirim." diye konuştu.

İldiz, takımda tam hazır olmayan oyuncuların bulunduğunu anlattı.

"Bu anlamda sıkıntı yaşadık. Oyunun sonuna doğru baskı kurduk fakat başarısızdı. Maçı kazanan Konyapsor'u tebrik ediyorum. Bizim adımıza tabii ki beklenmedik bir mağlubiyet. Devamlı antrenmanımızı yapacağız ve hafta sonu deplasman maçına hazırlanacağız.".

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz