Futbol

Sakat oyunculardan iyi haber

10 Ekim 2021 Pazar 11:55 - Son Güncelleme 10 Ekim 2021 Pazar 12:24  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş’ta son haftalarda yaşanan sakatlık problemleri yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada birçok oyuncu takımla antrenmanlara başladı.

Rachid Ghezzal, Welinton, Necip Uysal ve Alex Teixeira’nın sakatlıkları tamamen geçti. Bu oyuncular takımın izinli olduğu 3 günde de tesislere giderek ekstra çalışmalar yaptı ve aradaki fiziksel farkı kapatmaya çalıştı.

Cyle Larin ve Atiba Hutchinson da tedavileri biten diğer isimler oldu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve 14 gün karantinada kalan Francisco Montero da iyileşti. İspanyol stoperinde takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Miralem Pijanic ve Mehmet Topal'ın tedavi sürecinde ise sona gelindi. İki futbolcunun kontrollerinden sonra durumlarının iyi olması halinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacakları belirtildi.

Milli ara sonrasında yoğun bir fikstüre girecek siyah beyazlılarda Kevın N’Koudou’nun sakatlığı devam ediyor.

Tedavisinin 1 hafta daha sürmesi beklenen Fransız oyuncunun durumu, Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde netleşecek.

Siyah beyazlılar, 15 gün içerisinde Medipol Başakşehir, Sporting ve Galatasaray ile karşılaşıp, sonrasında Hatay deplasmanına gidecek. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz