Futbol

Sakatlar düşündürüyor

26 Ekim 2013 Cumartesi 11:58 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 12:01

G.Saray'ı konuk edecek Kayserispor'da teknik heyet düşünceli.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray'ı konuk edecek Kayserispor'da, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Kayseri temsilcisinde sarı ve kırmızı kart cezaları nedeniyle 3 futbolcu Galatasaray maçında takımdaki yerlerini almayacak. Sakatlığı bulunan 3 oyuncudan ikisinin durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Kaysersipor'da Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'nin bu sezon vazgeçemediği futbolcular arasında yer alan Salih Dursun, Abdullah Durak ve Cleyton kart cezaları nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kayseri temsilcisinde, sakatlığı nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen golcü oyuncu Bobo, yarın yine takımını yalnız bırakacak. Sarı-kırmızılı ekipte, golcü Mert Nobre ile savunma oyuncusu Zurab'ın da Galatasaray karşısında görev almalarının çok zor olduğu bildirildi. Sağlık ekiplerinin bu iki oyuncuyu maça yetiştirmek için yoğun şekilde çalıştıkları öğrenildi.

Teknik direktör Prosinecki, gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli futbolcularından yoksun olarak Galatasaray maçına çıkacaklarını söyledi.

Prosinecki, kadrolarındaki diğer futbolcularına güvendiğini belirterek, maçta görev alacak futbolcularının, eksik oyuncularının yokluğunu hissettirmeyeceğine inandığını kaydetti.

Kayserispor-Galatarasay maçı yarın saat 19.00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz