Futbol

"Şampiyon olmak istiyoruz"

13 Ocak 2015 Salı 23:40 - Son Güncelleme 13 Ocak 2015 Salı 23:46

Meireles, ligin 16 haftalık ilk bölümünü iyi geçirdiklerini söyledi.

İstedikleri gibi iyi oynayamadıklarını ancak genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdiklerini düşündüğünü ifade eden Meireles, "Adım adım üstüne koyarak gittiğimiz, kendimizi geliştirdiğimiz bir ilk yarı oldu. Sezon başında koyduğumuz hedef olan ilk yarıyı lider bitirme hedefini başarmış durumdayız. Ligin sonuna doğru bir galibiyet serisi yakaladık ve bu seri sayesinde üst sıralara tırmandık" diye konuştu. 

Ligin ikinci bölümünde kendi sahalarında oynayacakları maçlardan daha fazla sayıda deplasman maçına çıkacaklarına dikkati çeken Portekizli oyuncu, "Hedefimiz belli, bu sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. Ancak futbolda her şey istediğiniz gibi olmaz. O yüzden en iyisini yapmak, çok çalışmak ve sonuna kadar mücadele etmek zorundayız. İkinci yarıda şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Raul Meireles, yılın en iyi futbolcusuna verilen Altın Top Ödülü'nü kazanan Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun harika bir yıl geçirdiğini de vurgulayarak, "Onun bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. O gerçekten çok büyük bir profesyonel, çok büyük bir sporcu. O dünyanın en iyisi olmak için her zaman sonuna kadar çalışır, hiçbir zaman çalışmayı bırakmaz. Ronaldo'nun en önemli özelliği budur. Antrenmanlar dışında da her zaman çalışmalarını sonuna kadar sürdürür" değerlendirmesinde bulundu. 

Sporx

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz