Futbol

"Şampiyonluğu üçlemek ekstra hediye oldu"

31 Temmuz 2020 Cuma 10:43 - Son Güncelleme 31 Temmuz 2020 Cuma 10:50  |  Kaynak : DHA

Süper Lig'de 3 farklı takımda şampiyonluk yaşayan ilk futbolcu unvanını kazanarak adını tarihe yazdıran Medipol Başakşehirli futbolcu Mehmet Topal, şampiyonluğu üçlemesinin kendisi için de ekstra bir durum olduğunu söyledi.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal, Süper Lig tarihine geçti. Daha önce 2007-08 sezonunda Galatasaray, 2013-14 sezonunda da Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Mehmet Topal, sezon başında transfer olduğu Medipol Başakşehir ile de aynı başarıyı yakaladı.

Medipol Başakşehirli futbolcu Mehmet Topal, " Şampiyonluğu üçlemek benim için de ekstra hediye oldu. Şu an Kopenhag maçını düşünüyoruz. Avrupa maçlarımız devam ediyor." dedi. 

Tecrübeli futbolcu, yaptığı akrilik painting çizimlerle büyük başarılara imza atan İsviçreli sanatçı Ersan Kay'a da teşekkür etti.

Mehmet Topal'a; Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'deki şampiyonluklarını anımsatan çizim yapan Ersan Kay'ın hediyesini kulüp binası önünde teslim alan Mehmet Topal, yaptığı açıklamada, "Dürüst olmam gerekirse çok duygulandım diyebilirim. Öncelikle burada olduğu için de kendisine sonsuz teşekkür ederim. Benim için çok önemli bir hediye oldu. Emin olabilirsiniz ki evimin en güzel köşesinde ömrümün sonuna kadar saklayacağım. Resme baktıkça da her zaman O'nu hatırlayacağım. Yorduk kendisini de bu resim için, hakkını helal etsin, sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.
 

Topal, "Süper Lig'de 3 farklı takımla şampiyonluk yaşadın, bu sayıyı 4 farklı takıma yükseltmek mümkün mü?" sorusuna ise, "Şampiyonluğu üçlemek benim için de ekstra hediye oldu. Ben futbol hayatımda şunu öğrendim; hiçbir zaman neyin ne olacağını bilemiyorsunuz. Her zaman her şey olabiliyor. Her şey nasip kısmet, bakalım zaman gösterecek neyin ne olduğunu. Kısmet diyelim. Biz şu an Kopenhag maçını düşünüyoruz. Avrupa maçlarımız devam ediyor. Ondan sonra her şey nasip kısmet " şeklinde konuştu.


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz