Futbol

"Şampiyonluk mu, başkanlık mı?"

19 Şubat 2018 Pazartesi 17:03 - Son Güncelleme 19 Şubat 2018 Pazartesi 17:08

Fenerbahçe Başkan adaylarından Ali Koç, kadın kongre üyeleriyle biraraya geldi. Ali Koç, "Şampiyonluk mu, başkanlık mı? sorusuna, "Şampiyonluk" diye cevap verdi.

Fenerbahçe Başkan adaylarından Ali Koç, Haziran'da yapılacak kongre için çalışmalara başladı ve kadın kongre üyeleriyle buluştu.

Ali Koç yaptığı konuşmada, "Toplum olarak tarihimizde kadının yeri ayrıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemiz için attığı adımların birçoğu da kadınlara yönelik. Ben inanıyorum ki Fenerbahçemizin geleceğinde de en önemli rol kadınlarda. Siz olursanız Fenerbahçe geleceğe güvenle, umutla bakar, her şey daha güzel olur, yarınlar daha aydınlık olur” ifadelerini kullandı.

Futbol takımına zarar vermemek için seçim atmosferinden uzak durmaya çalıştıklarını söyleyen Ali Koç, "Şampiyonluk mu, başkanlık mı?" sorusuna, "şampiyonluk" diye cevap verdi.

Kocaman'a övgü, Aydınlar eleştiri

Teknik Direktör Aykut Kocaman'a da sahip çıkan Ali Koç, "Aykut Hoca olmasa, '3 Temmuz süreci' atlatılamazdı" dedi.

Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili sorulan soruya ise "Kendisi çok iyi bir Fenerbahçeli, kulübe isteyerek zarar vermedi ancak '3 Temmuz süreci'ni Federasyon başkanı olarak çok kötü yönetti" diye cevap verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz