Futbol

"Şartlar uyarsa devam edeceğiz"

14 Haziran 2020 Pazar 14:15 - Son Güncelleme 14 Haziran 2020 Pazar 14:46

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi A Spor'da katıldığı bir yayında önemli açıklamalarda bulundu. Çebi bağış kampanyasıyla ilgili "2 günde 200 binin üzerinde SMS aldık" dedi.

Ahmet Nur Çebi'nin gündeminde kampanya dışında başka konular da vardı. 

Abdullah Avcı'nın maaşını ödemeye devam ettiklerini söyleyen Çebi, “Abdullah Hoca, 30 milyon TL tazminatımdan vazgeçtim derse teşekkür ederim kendisine ama bunu deme mecburiyeti yok. Kulüp, iş bulana kadar olan maaşlarını ödemekle kulüp mükellef" dedi.

Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün durumuyla ilgili de konuşan Çebi "Şartlar uyarsa devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"Sergen Yalçın'ın oynatmak istediği herkesle konuşacağız. Hocamdan da henüz isimleri net olarak alamadım. İstemedikleri varsa ayrılacağız. Hayat devam ediyor. Altyapıdan gelen 2-3 çocuğumuzu oynatmak. 2 çocuğumuz oynadı, ben beğendim. Scout ekibinin marifeti önemli. Kimsenin görmediklerini görmeliler. Onları ucuzdan alıp, oynatıp, pahalıya satmak. Futbolcuda ahlak önemli"

Beşiktaş'ta daha önce forma giyen Talisca ve Quaresma da Çebi'ye soruldu.

Başkan bu soruya "Talisca dönmek istiyorsa ve ekonomik şartlara uyarsa Beşiktaş'ta oynamasını isterim. Ancak Quaresma defteri kapandı. Artık genç çocuklara, gelir getirecek futbolculara yöneliyoruz" şeklinde cevap verdi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz