Futbol

"Savaşmam gerektiğinin farkındayım"

17 Ekim 2013 Perşembe 15:52 - Son Güncelleme 17 Ekim 2013 Perşembe 15:55

Fenerbahçeli Emenike, sarı-lacivertli kulüpte henüz yeni olduğu söyledi.

2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya'nın Etiyopya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol birden atan Emmanuel Emenike, milli takımda 2 yıldır birbirini çok iyi tanıyan arkadaşlarıyla oynadığını, Fenerbahçe'de henüz yeni olduğunu söyledi. Emenike, "Fakat ben de artık savaşması gerektiğinin farkındayım" dedi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Emenike, "Milli takımdaki performansımı iyi buluyorum, şu anda oradaki performansım çok iyi gidiyor. Özellikle Afrika Kupası'ndan sonra, o günden bugün gelen süreçte çok iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Şu anda işler iyi gidiyor orada. 2 yıldır orada takım halinde aynı oyuncularla oynuyoruz ve 2 yıldır bir birimizi artık çok iyi tanıdık. Bu nedenle orada çok iyi bir performans gösteriyorum. Ne zaman nereye koşu yapacağımı, ne zaman ne yapacağımı çok iyi bilen oyuncular var. Fakat Fenerbahçe Ailesi'ne ben yeni katıldım. O yüzden belki biraz bu yönden kendimi gerek takım arkadaşlarıma, gerekse hocama tam ispatlama şansı bulamadım. Fakat ben de artık savaşmam gerektiğinin farkındayım. Bu takım için savaşmak ve performansımı ortaya koymak zorundayım. Beraber hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin farkındayım" dedi.

Kayseri Erciyesspor maçı hakkındaki görüşlerini de dile getiren Emenike, "İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İnancım şu şekilde: Biz oraya gideceğiz ve 3 puanı alacağız. Benim için en önemli şey ve isteğimiz bu; 3 puanı almak" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz