Futbol

Şehit ve gazi yakınları Ülker Stadı'nı gezdi

10 Ekim 2018 Çarşamba 17:28 - Son Güncelleme 10 Ekim 2018 Çarşamba 17:30

Şehit ve gazi yakınlarından oluşan bir grup, Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu'na katıldı.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertlilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi'yle yaptığı iş birliği sonucu, şehit ve gazi yakınlarından oluşan 11 kişilik grup için özel bir stadyum turu düzenlendi.

Fenerbahçe Efsanesi Projesi ile mutlu bir gün geçirmesi amaçlanan şehit ve gazi yakınları, sarı-lacivertlilerin iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Ülker Stadı'nı gezdi.

Konuklar, rehberler eşliğinde soyunma odaları, yönetim ve basın locaları, canlı yayın anlatım odası, yedek kulübesi gibi bölümleri gezerek fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Fenerbahçe Müzesi'ne geçen konuklar, burada sarı-lacivertli futbol takımının kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğu kupaları dahil çeşitli branşlarda alınmış ödülleri inceledi.

Yaklaşık 1,5 saat süren turda, Kurtuluş Savaşı'na destek için silah kaçırma faaliyetlerini anlatan canlandırmaları da izleyen konuklar, müze rehberlerinden Fenerbahçe tarihiyle ilgili bilgiler edindi.

Etkinlik boyunca Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, konuklarla yakından ilgilenirken, şehit ve gazi yakınlarını ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz