Futbol

"Selçuk'un golü hayatımı kurtardı"

10 Şubat 2015 Salı 00:05 - Son Güncelleme 10 Şubat 2015 Salı 00:50

Albayrak, Selçuk İnan'ın 87. dakikada attığı gol ile ilgili bu açıklamayı yaptı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan'ın 87. dakikada attığı galibiyet golünee vurgu yapan Abdurrahim Albayrak, "Bu maçı kazanacağız demiştik. Eskişehir bize şans getirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor'u yenince gruptan lider çıkmıştık. Bu maç için de moral verdi. Şans bizden yanaydı. Son dakikada Selçuk'un attığı gol benim de hayatımı kurtardı. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun. Önümüzdeki Konyaspor ve Balıkesirspor maçlarına hazırlanacağız" dedi.

"Bruma'nın oyuna girmesi etkiledi"

Albayrak, 4 yıldır Eskişehir'de galip gelememenin baskısı altında sahaya çıktıklarını ifade ederek, "Maçtan önce soyunma odasında da konuştuk. 4 yıldır Eskişehir'de galip gelemiyoruz. Bunun da baskısı vardı, zeminin de baskısı vardı. Bruma'nın oyuna girmesiyle ataklarımızı daha rahat yaptık. Kötü oynadık ama 3 puan aldık. Oyuncularımızı da kutluyoruz" diye konuştu.

"Seyircisiz maçlara karşıyım"

Seyircisiz maça karşı olduğunu kaydeden Albayrak, şunları söyledi:

"Gönül isterdi ki tribünler böyle olmasın. Taraftarlarımız gelsin bizi desteklesin. Tatsız tuzsuz bir şey oldu. Ben bu seyircisiz maçlara karşıyım. Para cezasına mı dönsün ne olsun bilmiyorum ama seyircisiz maç olmasın."

"Trabzonspor Başkanı için yorum yapmam doğru olmaz"

Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe maçı öncesi hakemi aramasıyla ilgili yorum yapmaktan ise kaçındı. Albayrak, "Benim Trabzonspor Başkanı'nın telefon konuşmasına yorum yapmam doğru olmaz. Başka kulüple dalaşmak için seçilmedik biz. Yorum yapmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

Ali Dürüst'ten öz eleştiri!

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise sergiledikleri oyundan memnun olmadıklarını ifade etti.

Dürüst, "Eksiklerin olması bizim için kötü. Bu oyundan memnun değiliz. Oyuncularımız da memnun değil. Çalışıp bunları düzelteceğiz. Biz genelde hakemlerle konuşmuyoruz. Kendi yapıp yapmadıklarımızla konuşuyoruz. Ekişehirsporlu futbolcular pozisyonları gol yapsalar biz böyle konuşamıyor olurduk. Önemli bir deplasmandan galibiyet çıkardık. Eksiklerimizi kapatıp yolumuza devam edeceğiz. Ligin zirvesinde bu yarışın devam etmesinde yarar var. Futbolumuzun faydasına bu" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz