Futbol

Selim Soydan'dan VAR açıklaması

10 Aralık 2019 Salı 13:04 - Son Güncelleme 10 Aralık 2019 Salı 13:28

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, ''VAR'dan sonra hakemlerin şahsiyetleri kayboldu, korkmaya başladılar'' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Soydan, ''VAR'dan sonra hakemler cesaretlerini kaybettiler, korkmaya başladılar.'' dedi.

Selim Soydan, tartışmalı Göztepe - Fenerbahçe maçıyla ilgili ''Durmuyor kaleci çizgide, ama çal o anda 'yerinde durmadın' de penaltıyı tekrarlat. Golü de iptal edeceksin, penaltıyı da iptal edeceksin. Aynı penaltı 1 hafta önce olduğunda 'oyna' dedin. Bu olmaz işte, bu yanlış'' yorumunu yaptı.

''Cesaretlerini kaybettiler, saklanmaya başladılar''

''VAR geldikten sonra hakemlerin şahsiyetleri kayboldu. Korkmaya başladılar 'ben karar vermeyeyim VAR versin' diyorlar. 100 sene önce VAR mı vardı? Sen orada her gördüğünü çalabilsen çok daha iyi yapabilirsin. Düdüğü iyi kullanacaksın. Cesaretlerini kaybettiler, saklanmaya başladılar. Ne yapsın buna MHK başkanı. Belki hakemlerimiz hepsi kuralları çok iyi biliyor fakat oyunu bilmiyorlar. VAR'ı hakemler düzeltir, eğitim düzeltir. VAR'da bulunanı çok iyi eğittikten sonra oraya koyacaksın. Görevleri zor değil.''

Soydan Cüneyt Çakır ile ilgili ''Bir tane çok iyi hakemimiz var Cüneyt. kim ne derse desin, seversin ya da sevmezsin çok iyi bir hakemimiz var.'' dedi.

Kaynak: beIN Sports

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz