Futbol

Semih imzayı attı

17 Temmuz 2014 Perşembe 17:12 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2014 Perşembe 17:15

İstanbul Başakşehir, Semih Şentürk ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir, geride kalan sezonun ikinci yarısını Medical Park Antalyaspor'da geçiren deneyimli golcü Semih Şentürk'ü kadrosuna kattı.

Başakşehir Stadı'nda düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saral ve Ahmet Ketenci'nin hazır bulunduğu törende Semih, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Mustafa Saral, Semih ile görüşmelerinin kısa sürdüğünü belirterek, "Başkanımız söyledi, Semih hemen kabul etti. Görüşmemiz 5 dakika sürdü. Semih'in son Avrupa Şampiyonası'nda ülkemize yaşattıkları hala hafızalarımızda. Ümit ediyorum başarıları burada da devam ettirir ve yeniden milli takıma gider" dedi.

Ahmet Ketenci ise Semih'in Fenerbahçe ve milli takıma uzun yıllar hizmet verdiğini kaydederek, "Semih çok başarılı sezonlar yaşadı. Gol kralı da oldu. Ümit ediyorum bizim gücümüze güç katacak bir transfer oldu. Allah mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

- Semih: "Lige renk vermek istiyoruz"

Semih Şentürk, İstanbul Başakşehir'in teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini vurgulayarak, "Burayı kabul etmemde sebep, yeni bir stat, hedefleri olan yeni bir takım. Lige renk vermek istiyoruz. Sabırsızlıkla ligi bekliyorum. İnşallah sezona iyi başlayıp bundan sonra varımı yoğumu bu takıma harcamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Teknik direktörleri Abdullah Avcı'ya söz verdiğini anlatan Semih, şunları kaydetti:

"İlk önce Abdullah hocayla görüştüm ve ona söz verdim. Onun da kafasında planları var. 'Oynatırsınız, oynatmazsınız, size destek veririm' dedim. Her zaman yanında olduğumu söyledim. Antrenmanlarda çalışan, hak eden formayı kapar. İlk hedefim hocamıza yardımcı olmak, sahada çalışıp formayı kapmak. Önce oynamak ve takımıma faydalı olmak. İnşallah önce Başakşehir'e faydalı olup, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde milli takıma yeniden gitmek istiyorum."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz