Futbol

Semih Kaya ameliyat olacak mı?

21 Kasım 2013 Perşembe 20:54 - Son Güncelleme 21 Kasım 2013 Perşembe 22:11

Semih Kaya’nın menajeri Fazıl Özdemir TRT Spor’da soruları cevapladı.

--TRTSPOR.COM.TR ÖZEL--

Galatasaray ve milli takımın yıldız oyuncusu Semih Kaya, halk arasında bel fıtığı olarak bilinen omurgaların kayması problemi ile karşı karşıya…

Basında yer alan haberlerde Semih Kaya’nın futbol hayatının tehlikede olduğu ifade edilmişti.

Semih Kaya’nın menajeri Fazıl Özdemir TRT Spor’da yayınlanan Futbol Keyfi programında Semih’in son durumuna ilişkin soruları cevapladı.

Fazıl Özdemir, Semih’in sakatlığının yeni bir şey olmadığını söyledi.

Özdemir, "Yaklaşık bir buçuk senedir devam eden bir olay bu. Salı günü bir toplantı yaptık külüp yönetimi ve doktorlarla beraber. Sakatlığında 1,5 yıldır hiçbir ilerleme olmamış, herhangi bir hayati tehlikesi yok, ya da futbol hayatının tehlikede olması sözkonusu değil. Ancak zaman zaman travmalar olabiliyor. Milli takımda da böyle bir travma yaşandı. Tedavisine başlandı. Ancak durumu hızla iyiye gidiyor, hocası görev verirse Real Madrid maçında oynayacaktır. Sakatlığında bir ilerleme sözkonusu değil” dedi.

Ameliyat olacak mı?

Özdemir Semih Kaya’nın ameliyat olup olmayacağının sorulması üzerine ise, “Bu tür sakatlıklar genelde voleybolcularda oluyor. Ameliyatın spor yaşamı bittikten sonra yapılmasını öneriyor doktorlar. Semih, sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek. Sezon sonu bakacağız. Durumunda ilerleme yoksa böyle devam edecek. Durumunda ilerleme olmazsa ameliyat olması söz konusu değil. Ama ilerleme olursa diğer opsiyonlar değerlendirilebilir. Buna 3-4 ay sonra tekrar bakılacak” diye konuştu.

Ameliyat çözüm mü?

Semih’in durumun farkında olup olmadığının sorulması üzerine ise Özdemir, “Tabi ki farkında. Yapılan toplantıda o da vardı. Her boyutunu değerlendirdik. Sezonu bitirebileceğine inandığını söyledi. Sezon sonunda tekrar oturup konuşmak üzere karar verdik. İlerleme olmazsa aynı şekilde tedaviyle devam edecek. Ameliyat bir çözüm değil” dedi.

 

 



 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz