Futbol

Şenol Güneş'in keyfi kaçtı

14 Temmuz 2016 Perşembe 12:54 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2016 Perşembe 10:00

Beşiktaş'ta kadro belirsizliği teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.

Beşiktaş’ta yaşanan iç transfer sıkıntısı en çok teknik direktör Şenol Güneş'i etkiledi. Gökhan Töre ve İsmail Köybaşı'nın takımdan ayrılması, Jose Sosa ve Mario Gomez konusundaki belirsizlik tecrübeli adamın planlarını alt üst etti.

Beşiktaş'ta iç transferde yaşanan zoru süreç kadro yapılanmasını da etkiledi. Yeni sezon için daha güçlü bir kadro planlayan teknik direktör Şenol Güneş, takımdan ayrılan ve ayrılmak isteyen isimler nedeniyle sıkıntılı.

Geçen yıl formayı Tosic'ten alan İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye gitmesi ve derbilerde attığı kritik gollerle takıma katkı yapan Gökhan Töre'nin takımdan ayrılması tecrübeli teknik adamın planlarını alt üst etti. Sezonun asist kralı Jose Sosa ile yaşanan sıkıntılar da Güneş'in keyfini kaçırdı.

Mario Gomez'in de henüz imza atmaması nedeniyle kafasındaki kadro planlamasını bir türlü hayata geçiremeyen Şenol Güneş, 20 Temmuz'daki Avusturya kampına kadar sorunların çözülmesini istedi.

Beşiktaş, Gökhan Töre'den sonra Jose Sosa ve Mario Gomez’in de ayrılması halinde, şampiyonlukta pay sahibi en önemli 3 ismi kaybetmiş olacak.

Siyah-beyazlıların ligde attığı 75 golün 37’sini Gomez-Sosa-Gökhan Töre üçlüsü kaydetmiş, bu isimler aynı zamanda 27 asiste imza atmıştı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz